mandag 23. februar 2009

Tidenes værste første skoledag!

I går gjorde Mette og jeg alt vi kunne for å forbrede oss best mulig til første skoledag. Vi spise en god kveldsmat, dusjet og gjorde alt klart til morgendagen. Vi gikk til sengs tidlig og satte alarmen på litt over 6 slik at vi skulle ha gooood tid til å ordne oss å spise frokost.. Men slik gikk det ikke!!
Kvart på 7 i dag tidlig, etter 3 timers søvn, ble vi bråvekt av Andrew som ristet i oss og sa vi måtte skynde oss på skolen. Såklart vi hadde forsovet oss! Vi rakk såvidt å ta på oss litt sminke og slenge på oss de første klærne vi fant før vi måtte løpe ut av døra, uten frokost. Når vi var et par minutter fra bussplassen så vi såklart bussen kjøre forbi. Så der satt vi, to sultne idoter og en lettere oppgitt Jessie som heller ikke rakk bussen pga oss og ventet i 40 minutter på at neste buss skulle komme. Når vi endelig kom fram til skolen var vi 30 minutter forsinket, og gruppen vår var ute på en liten omvisning rundt Brisbane. Så da måtte vi bare vente, igjen, sammen med en liten jente fra Korea som også klarte å komme for sent. For en start!
Når gruppen vår endelig kom tilbake ble vi ikke akkurat i bedre humør! Den besto av 95% asiater, og ingen av de kunne snakke eller forstå et ord engelsk. Å si at orienteringen tok laaang tid ville være en underdrivelse ; her foregikk nemlig alt på en merkelig blanding av saaaaaaaaakte engelsk og tegnespråk(eller intenst veiving med armene om du vil!) Det så mest ut som læreren var en gæææren fyllik som prøvde å slå ann med en mimelek foran en gruppe enda fullere folk. - Ganske håpløst!
Etter timen var det tid for testen som avgjorde hvilke nivå vi var på, fra 1-8. Den avgjorde også hvilken klasse vi kom i, avhening av nivået. Vi ble testet i både skriftlig og muntlig, og vi havnet begge overraskende nok på nivå 7. Ikke like overraskende var vi de eneste i gruppen som kom på over nivå 5, så imorgen begynner vi i en helt ny klasse uten noen fra gruppen. Vi tror/håper det er det alle europeerne er! Etter skolen følte vi oss heelt jævlige, så vi dro rett hjem for å sove. I morgen begynner vi på skolen 11.15, så da kan vi umulig forsove oss! Bank i bordet og god natt.

Ingen kommentarer: